mandag 16. juli 2012

Mange dager….siste dager

Ja, vi innrømmer det gjerne, at det har blitt mindre oppdateringer de siste dagene. I og med at Laurence har valgt å dra inn årene og bli hentet i Gävle har intensiteten i oppdateringene rast litt sammen. Det beklager vi.
Antall kilometer som har blitt padlet har passert 1600 og Laurence befinner seg i dag, 16.juli, på en campingplass langt fra sjøen ikke langt fra Gävle. Der venter han på å bli hentet av undertegnede natt til onsdag. Da er Laurence sin Sverige odyssey over og moderlandet Norge skal få sin rettvise oppmerksomhet. Dog varer det nok ikke lenge før Laurence tar med seg kone og kajakker og ferierer litt i Grebbestad området.

Men de siste dagene har det vært mye padling på papsen. Lange dagsetapper, den nest siste dagen ble det rekord og 52 kilometer. Møtene med hyggelige svensker har bare fortsatt og om ikke Laurence var svenskofil før denne turen er han det i hvert fall nå.

Regner med at det vil bli lagt ut noen bilder på denne siden om ikke mange dagene, samt at Laurence selv skal få lov til å oppsumerer det som han sier har vært en herlig herlig tur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar