søndag 3. juni 2012

Bedring men ikke kjempe bra

Dag 14 og 15 2. – 3. juni

Mye det samme dere, men Laurence er i bedre humør, men forsett å sende støtte og oppmuntrings meldinger på (+47)90 63 04 38 hvis du vil.
I dag fikk familien denne meldingen:
”Intet nytt fra vestkysten. Men har gått en lang tur i variert og vakker natur. Fantastisk utsikt over Kattegatt, som fortsatt velter innover kysten. Skal jeg leie sykkel og sykle til målet?”
Så som dere skjønner, tærer livet som værfast på. Motivasjonen er bedre enn for to dager siden, men det kan bli flere dager i teltet for papsen…..Send gode tanker og ønsker…

3 kommentarer:

  1. Følger padlehelten på hans ferd mot Happaranda. Sendte oppmuntrings SMS 06:50 i morges (Var litt ivrig kanskje, tidlig på morran). Håper vinden løyer litt

    SvarSlett
  2. En annen HBB padler er også værfast, ikke langt fra Laurence. På bloggen sin http://olahoiden.blogspot.se/ skrev han i det siste innlegget:

    Efter en stund somnade jag in för natten, till Bob Dylans "You ain't going nowhere".

    Som det ser ut nu ska det inte lugna sig förrän tidigast onsdag. Med andra ord, jag är inblåst. Och jag är inte ensam. Den norske HBB-paddlaren Laurence Östlie sitter tydligen fast vid Hovs Hallar, på andra sidan Laholmsbukten.

    SvarSlett
  3. Hei Laurence! Den almmektige metereolog vil sende deg godt vær, bare vendt! Hilsen Svein

    SvarSlett