fredag 25. mai 2012

Dag 5 og 6

Dag 5 23. mai

I dag var målet Skärshamn. Og han kom frem gitt. Papsen koser seg i god været og ”vondtene”er i ferd med å forsvinne.

Tilbakelagt distanse var 37 km
Totalt padlet 147 kilometer

Dag 6 24. mai

Tydelig at papsen måtte inn å handle litt i Marstrand for han klagde på at han hadde surret bort mye tid der. Men mat må man jo ha. Han har også passerte og lunsjet Lyngholmen der papsen og jeg overnattet på turen til Göteborg i 2001. Der sto det store slaget om hvem av oss som kunne koke 1 liter vann på kortest mulig tid, paps med ett gassbluss og jeg med rød sprit. For å si det sånn så byttet jeg til gass etter den konkurransen. Men nok om gamle dager.
Papsen krysset den meget trafikkerte innseilingen til Göteborg og syntes han var liten og i hvert fall ikke alene på havet.
Teltplass ble slått på øya nord for Asperö. En skikkelig sauenedritet grønn slette, men han tok nok det han fikk etter en lang dag i kajakken. Fremfor han nå står noen uker uten noe å skule seg bak, altså ingen skjærgård. Og det er nytt område. Lengre syd har ikke pappa padlet i Sverige, så man kan vel si at turen begynner nå.

Tilbakelagt distanse var 44 km
Totalt padlet 191

1 kommentar:

  1. Fantastisk bra padlet, jeg følger bloggen deres hver dag. Håper du får det "blå båndet" som første nordmann. Lykke til.
    RR

    SvarSlett