mandag 28. mai 2012

Pinse, fiskere og sjøørret

Dag 8 26 mai

I moderlandet skinte solen i pinsen ( i hvert fall i sørlige deler av landet) og dermed var det sol på Laurence også. Men selv om solen skinner er ikke alt tipp topp. Han klager over smerter i høyre store ryggmuskel. Har hatt vondt noen dager nå og lurer litt på hva dette er for noe. Men dagen bød på en kristen fisker, en gavmild fisker og ett kjernekraftverk.
Den kristne mente at Laurence trengte ett mirakel for å klare å komme til Haparanda og sa avslutningsvis at skulle Laurence komme ut i trøbbel var det ett navn han måtte rope ut….Pappa takket for det, selv om han vel ikke kommer til å rope så veldig høyt. Den gavmilde fiskeren gav Laurence en kilos sjøørret. Denne fortærte han på en herlig teltplass i solen. Og i mellom fiskerne passerte han ett kjernekraftverk, Her ble en bølge skylt over kajakken og han oppdaget at han padlet i kroppstemperert vann. Ikke vanlig, men veldig behagelig (kanskje ikke kjempe sunt?)
Leir ble satt litt nord for Varberg (se spot linken til høyre for eksakt sted).

Tilbakelagt distanse var 29 km
Totalt padlet 249 km

Dag 9 27 mai

Og solen skinner videre og vondten i ryggen er også tilstede. Så Laurence hopper i land på det han definere som ”en høvelig leir”.  Laurence har begynt å padle på åpne strekk nå, og det går greit melder han. Leir satt nord for Glommen.

Tilbakelagt distanse var 28 km
Totalt padlet 277 km

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar